Redactie stagiair Veronica Magazine

Solliciteer direct
Bij: Veronica Uitgeverij Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/Universitair niveau), € 300,- (MBO) bruto per maand bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Lijkt het je wat om achter de schermen te kijken bij The Voice, over tv, series en uitgaan te schrijven en wekelijks BN'ers het hemd van het lijf vragen? Dan is een stage bij Veronica Magazine wat voor jou. Ook goed om te weten: op de redactie van het grootste tv-blad van Nederland lachen we net zo hard als we werken!

Wat ga je doen?

Je wordt betrokken bij het redactieproces van Veronica Magazine en krijgt volop de kans jouw journalistieke talent te ontwikkelen. Je kunt ook worden ingezet voor Totaal TV en Superguide.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige stage met eigen taken én verantwoordelijkheden
  • Een flinke stagevergoeding + een communicatievergoeding van € 15,-
  • Gratis koffie, water én toiletbezoek
  • Topentertainment van collega’s

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zijn op zoek naar een stagiair met goede ideeën en een scherpe pen. Schrijfervaring is vereist, net als affiniteit met tv, film, entertainment en lifestyle. Je volgt een journalistieke opleiding aan een HBO of universiteit. Duur van de stageperiode is minimaal 3 maanden. Startdatum is 2 september, maar eerder starten behoort zeker tot de mogelijkheid.

Wie zijn wij?

Veronica Uitgeverij B.V., gevestigd te Hoofddorp, is een ambitieuze organisatie: creatief, commercieel en resultaatgericht. Een organisatie die altijd op zoek is naar vernieuwing en verbetering. Veronica Uitgeverij geeft Veronica Magazine, het grootste entertainmentblad van Nederland, uit en Totaal TV, de tweewekelijkse tv-gids met de meeste zenders. Daarnaast maken we de app Superguide. Veronica Uitgeverij is een succesvol onderdeel van Sanoma.

Solliciteren bij

Marieke van Zoelen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241