Redactie stagiair Televizier.nl, Gouden Televizier-Ring & TVGids.nl (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Bindinc Vanaf: maart 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage (op basis van 36 uur per week) Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Je gaat werken op de afdeling Digitaal van Bindinc. Hier worden de websites Televizier.nl en TVGids.nl door een gezellig en gemotiveerd team gemaakt. Televizier.nl is een site met al het nieuws over tv en BN'ers. Daarnaast is het ook het huis van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. TVGids.nl is Nederlands grootste online tv-gids met dagelijks rond de 250.000 unieke bezoekers.

Wat ga je doen?

We zoeken een communicatie/mulitmedia videostagiair. Je houdt je bezig met de social media-kanalen van Televizier.nl en TVGids (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube), maakt en plaatst berichten en denkt na over een strategie voor een groter bereik.

Je werkt mee aan video's en regelt de juiste beelden, ondertiteling en zorgt ervoor dat de video's op de juiste manier op de socials verschijnen. Daarnaast ga je natuurlijk regelmatig mee om vooraan te staan bij tv-premières en filmpjes te maken zoals je hiernaast ziet!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een unieke werkervaring. Zo krijg je een kijkje achter de schermen bij het Gouden Televizier-Ring Gala, je doet interviews met BN'ers en je maakt écht deel uit van de redactie. Eigen initiatief wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Herken jij jezelf in dit profiel?

HBO/WO-student met interesse in televisie, showbizz en online video. Je beschikt over een gemotiveerde werkhouding en een goede dosis lef.

Wie zijn wij?

Bindinc. is het custom publishing bedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten doelgroepen bindt aan omroepen en verenigingen. Met het uitgeven van Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, Kunst&Cultuur, Het Vermoeden, KRO Spoorloos Magazine en online titels TVGids.nl en Televizier.nl is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland. We bereiken wekelijks ruim 1,2 miljoen abonnees en losse kopers. De digitale merken TVGids.nl en Televizier.nl zijn het startpunt voor ruim 3 miljoen consumenten die niets willen missen op tv en on demand. Wil jij tijdens je stage periode onderdeel uitmaken van een bedrijf vol ambitie en passie voor media? Een bedrijf dat mensen graag wil bereiken, boeien en binden?

Solliciteren bij

Mark Goedmakers

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241