Redactie stagiair Televizier.nl - Gouden Televizier-Ring - TVGids.nl

Solliciteer direct
Bij: Bindinc Vanaf: september 2018 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage (op basis van 36 uur per week) Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Je gaat werken op de afdeling Digitaal van Bindinc. Hier worden de websites Televizier.nl en TVGids.nl door een gezellig en gemotiveerd team gemaakt. Televizier.nl is een site met al het nieuws over tv en BN'ers. Daarnaast is het ook het huis van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. TVGids.nl is Nederlands grootste online tv-gids met dagelijks rond de 250.000 unieke bezoekers.

Wat ga je doen?

Je draait tijdens je stage volop mee met de redactie. Dat betekent dat je onder meer artikelen (kijktips) en nieuwsberichten schrijft voor Televizier.nl en TVGids.nl. Ook mag je hoogstpersoonlijk ervaren hoe het is om te werken voorafgaand, tijdens en na het Gouden Televizier-Ring Gala.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een unieke werkervaring. Zo krijg je een kijkje achter de schermen bij het Gouden Televizier-Ring Gala, je doet interviews met BN'ers en je maakt écht deel uit van de redactie. Eigen initiatief wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Herken jij jezelf in dit profiel?

HBO/WO-student journalistiek met een vlotte schrijfstijl, interesse in televisie, showbizz en online video. Je bent ook behoorlijk thuis in sociale media en beschikt over een gemotiveerde werkhouding en een goede dosis lef.

Wie zijn wij?

Bindinc. is het custom publishing bedrijf dat met kwalitatieve uitgeefproducten en -diensten doelgroepen bindt aan omroepen en verenigingen. Met het uitgeven van Avrobode, Televizier, KRO Magazine, Mikro Gids, NCRV-gids, TVFilm, Kunst&Cultuur, Het Vermoeden, KRO Spoorloos Magazine en online titels TVGids.nl en Televizier.nl is Bindinc. de op één na grootste publiekstijdschriftenuitgeverij van Nederland. We bereiken wekelijks ruim 1,2 miljoen abonnees en losse kopers. De digitale merken TVGids.nl en Televizier.nl zijn het startpunt voor ruim 3 miljoen consumenten die niets willen missen op tv en on demand. Wil jij tijdens je stage periode onderdeel uitmaken van een bedrijf vol ambitie en passie voor media? Een bedrijf dat mensen graag wil bereiken, boeien en binden?

Solliciteren bij

Mark Goedmakers

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271