Redactie Stagiair (per direct)

Solliciteer direct
Bij: IDTV Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 400,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Enthousiaste Redactie stagiair (met interesse in productie) gezocht! (per direct)Je kent IDTV misschien wel van Wie is de Mol?, Rijdende Rechter, Vtwonen en CupCakeCup. Op dit moment zoeken wij voor een nieuw programma een ambitieuze redactiestagiair. Ben jij een enthousiaste, zelfstandige aanpakker? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als stagiair bij ons nieuwe programma houd je je bezig met redactionele werkzaamheden maar je mag ook meewerken aan het hele productieproces. Op kantoor zal je vooral inhoudelijke voorbereidende taken hebben en zal de je redactie ondersteunen. Daarnaast zal je ook wat productionele taken uitvoeren. Natuurlijk ga je dan mee naar draaidagen op locatie waar jij ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Je krijgt binnen het redactie/productieteam veel verantwoordelijkheden en zal dus ook echt iets bijdragen aan het programma.

Wat bieden wij?

Je krijgt bij ons een afwisselende en veelzijdige stage. Naast je redactionele werkzaamheden voor ons nieuwe programma mag je ook een kijkje nemen bij bijvoorbeeld de montage of bij één van onze andere producties zoals 'Wie is de Mol?' en de 'Rijdende Rechter'. Daarnaast bieden wij:

 • Je krijgt bij ons een veelzijdige stage en een informele werksfeer (geen mannen in pakken, gewoon je sneakers aan)
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Een stage waarin je zelfstandig en in teamverband kunt werken 
 • Je kan elke vrijdagmiddag met collega's borrelen en naar de maandelijkse (aangeklede) borrel 
 • Je komt met alle verschillende afdelingen binnen IDTV in contact en krijgt inzicht in de dynamiek binnen een groot mediabedrijf
 • En last but not least een gezellige huiskamer waar je voor €3,50 uitgebreid kunt lunchen

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je hebt affiniteit met het maken van audiovisuele producties en bent een echte aanpakker
 • Je hebt een goed gevoel voor taal, schrijfervaring en bent creatief
 • Je bent proactief, punctueel, georganiseerd en analytisch sterk
 • Je bent enthousiast, flexibel en niet bang om wat telefoontjes te plegen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je hebt humor en houdt van, naast hard werken, gezelligheid

Wie zijn wij?

IDTV vertelt verhalen die ertoe doen. Verhalen die je in het hart raken en zich niet altijd laten vangen in een commercial of advertentie. Zo helpen we merken en organisaties om relevanter te worden voor hun doelgroep. Op TV, online (video) en live. Met onze verhalen proberen we de wereld een beetje mooier te maken. Begrijpelijker. Eerlijker. Menselijker. Voor ons allemaal.

Solliciteren bij

Annemieke van der Klugt. Voor vragen mag je contact opnemen met Annemieke van der Klugt bellen naar 020-3143202

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241