Redactie stagiair bij 'Lang Leve de Liefde'

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: februari 2020 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Singles die op hun eerste date al direct met elkaar gaan samenwonen voor minstens 24 uur! Dat is Lang Leve de Liefde: een nieuw en serieus dating-experiment. Tijdens deze unieke slow date in een verblijf voorzien van alle luxe, gaan we kijken of de liefde aanwezig is. Een programma waarin mensen en de liefde centraal staan, een feestje om aan mee te werken.

Heb jij een gezonde dosis doorzettingsvermogen, ben je accuraat en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Stuur dan je motivatie en CV naar het onderstaande adres en kom ons team versterken!

Wat ga je doen?

Wat doe je eigenlijk allemaal als redactie stagiair van Lang Leve de Liefde?

 • Ondersteunen van en actief meedenken met de redacteuren;
 • Het proces van het casten van nieuwe kandidaten ondersteunen;
 • Administratieve ondersteuning van de redacteuren.

Wat bieden wij?

Een baan bij het leukste mediabedrijf van Nederland met een groot internationaal bereik;
 • Aandacht voor ontwikkeling met onze interne Talpa Academy;
 • Een kijkje achter de schermen of het bijwonen van een live show van jouw favoriete programma;
 • Een geweldig bedrijfsrestaurant met verschillende gezonde keuzes (waaronder ook ontbijt mogelijkheden) en heerlijke koffie in de pantry’s;
 • Onvergetelijke Talpa Feesten.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wie ben jij?

 • Allround inzetbaar;
 • Punctueel, initiatief nemend, georganiseerd en harde werker;
 • Flexibele instelling en een sociale persoonlijkheid;
 • Ervaring met monteren is een pré (Adobe);
 • Fulltime beschikbaar, minimaal 4 maanden, af en toe ook in het weekend.

Wie zijn wij?

Talpa Media is in 2004 opgericht door John de Mol en inmiddels één van de grootste mediabedrijven in ons land. Maar ook in de rest van de wereld bereikt Talpa Media een miljoenenpubliek. Wist je bijvoorbeeld dat het tv-programma The Voice in meer dan 180 landen wordt uitgezonden? Hier zijn we hartstikke trots op. Toch doen we veel meer dan alleen het ontwikkelen van internationale televisieproducties. Talpa Media is in 2015 overgenomen door het Britse mediabedrijf ITV. Talpa Media is een apart bedrijfsonderdeel binnen ITV Studios en verantwoordelijk voor de creatie, productie en internationale distributie van televisieformats en concepten. Talpa Media bestaat uit Talpa Nederland en Talpa Global. Talpa Nederland bestaat uit verschillende onderdelen. Talpa Content is de interne, creatieve afdeling die nieuwe tv-formats en de bijbehorende mediaconcepten ontwikkelt. Talpa Productions is de tv-productietak die de programma’s voor Nederland produceert. Talpa Fictie ontwikkelt en produceert scripts voor nieuwe tv-series en films. Tot slot zijn Vorst Media en MasMedia ook onderdeel van Talpa Nederland. Dit zijn afzonderlijke productie-eenheden met eigen formats en producties. Talpa Global richt zich op de wereldwijde verkoop van licenties van Talpa formats. Talpa Global is een voorloper op het gebied van connected formats zoals 5 Gold Rings en distribueert deze via de volledige mediafunnel: van tv tot app tot social en website. De divisie Global Productions is wereldwijd verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van Talpa formats. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende Talpa-shows. Het wereldwijde netwerk van Talpa Media bestaat uit een aantal productiebedrijven: Talpa Noord-Amerika (Los Angeles), Talpa Middle East (Dubai & Beiroet) en Talpa Duitsland (Berlijn en Hamburg). Talpa heeft daarnaast partners gevestigd in Groot Brittanië, Australië, Frankrijk, Italië, de Scandinavische regio, Sub-Sahara Afrika en Portugal. Kortom: we hebben als Nederlands bedrijf een enorm internationaal bereik.

Solliciteren bij

Marjolein Hoogendoorn

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280