Redactie stagiair kinderprogramma 'TopDoks'

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij werken aan een uniek programma in een jong en gezellig team in een dynamische omgeving en heb jij zin om je tanden in deze klus te zetten?

Wat ga je doen?

Topdoks is een stoer medisch kinderprogramma. Presentatrice Rachel en dokter Elbert laten zien hoe briljant je lichaam werkt, maar ook wat er gebeurt als het soms mis gaat. Ze nemen je mee naar de spoedeisende hulp, doen verschillende testen in het Topdokslab en ervaren zelf hoe het is om patiënt te zijn. Voor het vierde seizoen van dit medische kinderprogramma TopDoks zoeken we vanaf januari 2019 naar een productie stagiaire die het team productioneel ondersteunt op draaidagen en op kantoor.

Wat bieden wij?

De afdeling kinderprogramma’s van de EO produceert kwaliteitstitels voor kinderen op NPO Zapp en Zappelin zoals Checkpoint, Hip voor Nop en de Anti Pest Club.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een HBO opleiding
  • Je durft te bellen en dingen uit te zoeken en door te vragen
  • Je hebt affiniteit met de medische wereld
  • Je bent gestructureerd en regelt je zaken ordelijk
  • Je bent nieuwsgierig
  • Je communiceert duidelijk
  • Je hebt (bij voorkeur) een rijbewijs

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Anneke Edelman-Veninga

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241