Redactie stagiair Keuringsdienst van Waarde gezocht

Solliciteer direct
Bij: BlazHoffski Productions Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

In de Keuringsdienst van Waarde staat centraal wat fabrikanten ons als consumenten vertellen. Klopt het wat ze claimen en wat ze ons in reclames verkopen? Verslaggevers Teun van de Keuken, Sofie van den Enk, Daan Nieber, Ersin Kiris, Marijn Frank en Maarten Remmers nemen de telefoon ter hand en bellen er actief op los. Ze stellen simpele vragen en krijgen de meest verbazingwekkende antwoorden. Prikkelend, onderzoekend en vasthoudend. Wij zijn per april/mei opzoek naar een redactie stagiair die het huidige team kan ondersteunen voor een periode van 4 a 5 maanden.

Wat ga je doen?

  • Je draait mee in het team van redacteuren bij het maken van het nieuwe seizoen, dat vanaf september 2019 uitgezonden wordt
  • Je helpt bij het bedenken van de onderwerpen en het researchen van de afleveringen
  • Je werkt weken of maanden aan één of enkele onderwerpen, samen met een andere redacteur
  • Je draagt bij aan het voorbereiden van draaidagen op locatie en beldagen vanuit de studio

Wat bieden wij?

  • 350,- vergoeding per maand
  • Borrel op donderdag
  • Lekkere lunch

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken iemand met een creatieve, originele kijk, en de wil om onderwerpen tot op de bodem uit te zoeken. Iemand die met slim zoeken de goede bronnen weet aan te boren en niet bang is om te bellen. Uiteraard affiniteit heeft met voeding.

Wie zijn wij?

BlazHoffski Productions BV is een creatieve organisatie met veel jonge collega's en een informele werksfeer. Programma's die wij maken zijn o.a.: 'De Keuringsdienst van Waarde', ‘Het Instituut’, ‘Hello Goodbye’ en ‘Foute vrienden’.

Solliciteren bij

Paulien Katerstede

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241