Redactie stagiair gezocht voor 'Foute Boel' (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Vincent TV Producties Vanaf: december 2018 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Voor ons programma 'Foute Boel' zijn we op zoek naar een echte speurneus!

In het nieuwe SBS6-programma Foute boel komt Jens Olde Kalter in actie tegen huisjesmelkers. Hij gaat langs bij de gedupeerde huurders, onderzoekt hun klachten en haalt verhaal bij de huisbaas. Veel huurders voelen zich geïntimideerd en durven uit angst om hun huis uitgezet te worden zelf geen actie te ondernemen. Door de krapte op de huizenmarkt hebben huisjesmelkers vrij spel. Tot Jens de duistere zaken aan het licht brengt!

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ondersteun je het team bij de volgende taken:

  • ondersteuning redactie
  • spotten beeldmateriaal
  • locatie bezoekjes afleggen
  • voorbereiden draaidagen
  • Eerder starten mogelijk

Herken jij jezelf in dit profiel?

De stagiair die wij zoeken volgt een media gerelateerde opleiding, is enthousiast, creatief, daadkrachtig en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B. Wij zijn op zoek naar een student die stapelgek is op tv en open staat om veel te leren.

Wil je hard werken en veel leren om een nog betere versie van jezelf te maken? Reageer dan!

Wie zijn wij?

Vincent TV Producties is een snel groeiend productiebedrijf wat zich richt op het maken van kwalitatief en inhoudelijk hoogstaande TV. Wij ontwikkelen verrassende, humoristische en ingrijpende factual entertainment voor zowel de publieke als commerciële omroepen. Je kan ons kennen van programma’s als: ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’, ‘Steenrijk, Straatarm’ en ‘Gordon in Wonderland’.

Solliciteren bij

Nikki van Rosmalen. Reageer direct en wie weet tot snel!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241