Redactie stagiair De Nieuws BV

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: april 2019 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

De Nieuws BV is een radioprogramma van BNNVARA op NPO Radio 1, gepresenteerd door Willemijn Veenhoven en Patrick Lodiers. In het programma hoor je het nieuws, mensen in en achter het nieuws, een eigenzinnige kijk op politiek, buitenland, cultuur en sport. Bovendien zorgt Roelof van de Redactie voor de nodige relativering. De Nieuws BV wordt dagelijks uitgezonden tussen twaalf en twee.

Wat ga je doen?

  • Je struint alle nieuwsmedia af op onderwerpen en gasten
  • Je overlegt met collega's en presentatoren over de urgentie en vorm van je bijdrages
  • Je levert een bijdrage in alles wat er in en om het programma gebeurt: van gastenopvang tot gasten produceren tot teksten schrijven tot audio opnemen en bewerken

Wat bieden wij?

We verwachten eigen initiatief, veel affiniteit met online, je maakt gemakkelijk contact, bent niet bang iets te proberen, kortom: een stevige kracht op een dynamische plek. Wij bieden jou een stage bij de leukste omroep van Nederland. Een omgeving waar je keihard kan knallen en heel veel kan doen. Eigen initiatief loont.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent nieuwsgierig, journalistiek ingesteld
  • Je durft iedereen te bellen
  • Weet je onderwerp of gast goed te pitchen
  • Blijft vrolijk onder de druk van de dagelijkse deadline

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Marielle Kingma

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241