Redactie stagiair bij 'Zoom.nl'

Solliciteer direct
Bij: Reshift Digital BV Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: +/- € 300,- bruto op basis van fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor het grootste fotografieplatform in de Benelux, Zoom.nl zoeken we een redactie stagiair. Sta je graag vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen op fotografie-gebied? Interesseer jij je voor fotografie en zoek je een stage waarbij je bijna dagelijks uitgedaagd wordt om via tekst, foto's en video de doelgroep te inspireren en te informeren. Dan ben je bij Zoom.nl aan het juiste adres.

Bij Zoom.nl werk je aan de website, het magazine, maak je video's en beheer je social media-posts en dat allemaal tegelijk!

Wat ga je doen?

'Wat ga je niet doen?' Was een betere vraag geweest. :) In een paar maanden transformeren wij je van student naar media-professional. Het begint simpel. We laten je kennismaken met de Zoom.nl-community, het beoordelen van beeld en je leert de organisatie achter Zoom.nl kennen (Reshift).

Daarna ga je al snel zelf artikelen schrijven, video's maken en/of coördineren (afhankelijk of je kunt filmen of niet). Als je dat goed af gaat, ontwikkel je in samenwerking met het Zoom-team complete redactionele projecten. Je gebruikt daarbij de kracht van onze community voor complete multimediale producties. Op die manier krijg je te maken met tekst, beeld, de doelgroep, freelancers en ben jij uiteindelijk het middelpunt van de productie. Van idee tot eindproduct.

Gedurende je stage dagen wij je uit om grote stappen te maken voor een perfect eindresultaat. We leren je binnen de lijntjes kleuren, maar vooral ook buiten de gebaande paden denken.

Wat bieden wij?

Als stagiair helpen wij je een duizendpoot te worden of je juist te specialiseren op één vlak. Je krijgt begeleiding van doorgewinterde Zoom.nl redacteuren. Tijdens je stage laten we je kennis maken met alle facetten van het vak. Van het maken van vlogs, schrijven van artikelen tot het bezoeken van persbijeenkomsten en beurzen. Je zit dus niet alleen maar op kantoor. De lijnen zijn kort dus je werkt direct samen met de hoofdredacteur, marketing team en freelancers. De sfeer is informeel.

Bij Zoom.nl werken we hard maar de boog kan niet altijd gespannen zijn, dus zorgen we voor voldoende afleiding tijdens vrijdagmiddag-borrels, teamlunches of andere activiteiten.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij een creatieve, initiatiefrijke en ondernemende student communicatie, media of journalistiek en heb je een gezonde interesse voor fotografie en communicatie (je hoeft geen fotograaf te zijn)? Dan zit je bij Zoom.nl op je plek.

Daarnaast zoeken we iemand met:

  • Vlotte pen
  • Kan met deadlines omgaan
  • Creatief (bomvol ideeen)
  • Neemt initiatief
  • Nauwkeurig en leergierig
  • Ambitie heeft
  • Je bent een iemand die graag organiseert
  • Kennis van Photoshop (pre)
  • Je kunt video's maken en editten (pre)

Wie zijn wij?

Reshift is het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Onze merken – zoals Computer Idee,  Kieskeurig, Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, PCM, Power Unlimited en Media Totaal – zijn toonaangevend en bieden unieke mogelijkheden. Daarnaast organiseren we boeiende seminars en evenementen zoals de IPON, hét innovatie-event voor het onderwijs, de Jfall en Jspring, Devnation en FutureTech. Voor onze relaties ontwikkelen we uitdagende campagnes en authentieke content die geoptimaliseerd is voor o.a. mobiel, online, video, print en events. Zo dragen we direct bij aan het vergroten van de merkbekendheid, beleving en het rendement.

Solliciteren bij

Wouter Diemer.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271