Redactie stagiair bij 'Veronica Magazine'

Solliciteer direct
Bij: Veronica Uitgeverij Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/Universitair niveau), € 300,- (MBO) bruto per maand bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Lijkt het je wat om een backstage reportage te maken over The Voice of Holland, over de nieuwste Netflix-series, festivals en concerten te schrijven en BN’ers het hemd van het lijf vragen? Dan is een stage op de redactie van Veronica Magazine wat voor jou.

Ook goed om te weten: bij het grootste entertainmentblad van Nederland lachen we net zo hard als we werken!

Wat ga je doen?

Je krijgt bij Veronica Magazine volop de kans je journalistieke talent te ontwikkelen.

Concreet komt dat neer op het interviewen van BN’ers, het schrijven van tv-, uitgaans- en boekentips en het maken en bedenken van andere verhalen, over film en tv (zowel lineair als streaming) maar ook voor onze lifestylepagina’s.

Daarbij is er voldoende ruimte om aan de door je opleiding verwachte competenties te werken.

Wat bieden wij?

De stagevergoeding bedraagt € 350,- bruto per maand (plus € 15,- voor belkosten). Tijdens de stage krijg je een MacBook.

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zijn op zoek naar een stagiair met goede ideeën en een scherpe pen. Schrijfervaring is vereist, net als affiniteit met tv, film, entertainment en lifestyle. Je volgt een journalistieke opleiding aan een HBO.

In overleg is het ook mogelijk om eerder of later dan begin februari aan de stage te beginnen.

Wie zijn wij?

Wekelijks bereiken we met Veronica Magazine ruim 900.000 mensen. Daarnaast maken we vier keer per jaar Veronica The Guide, waaraan je als stagiair ook je bijdrage kunt leveren. Wouter Luijken, student journalistiek aan Windesheim in Zwolle, liep z’n tweede stage bij Veronica Magazine: “Je werkt in een gezellig team met behulpzame collega’s en de sfeer is lekker informeel. Verder ben je echt onderdeel van de redactie en mag je gelijk al hele gave ‘klusjes’ doen. Ik kreeg veel ruimte om te leren en om ook zelf met ideeën te komen. Kortom: een superleuke en leerzame stageplek!”

Solliciteren bij

Marieke van Zoelen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280