Redactie stagiair bij 'The voice of Holland'

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Vrijdagavond Voice avond. Een begrip in Nederland. En niet alleen in Nederland: The Voice wordt uitgezonden in meer dan 180 landen en heeft meerdere Emmy’s gewonnen. In Nederland gaan de voorbereidingen van start voor seizoen elf. Wie heeft DE stem? Bij The voice of Holland hoor je alleen de allerbeste zangers en zangeressen. Herken jij talent? Ben jij scherp en houd je van muziek? Dan is een stage op de redactie van The voice of Holland misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?

 • Inhoudelijk voorbereiden van werkzaamheden voor de (eind-)redacteuren;
 • Inhoudelijk uitwerken van ideeën en onderwerpen;
 • Het voorbereiden van draaidagen;
 • Scouten en herkennen van talent;
 • Begeleiding van talenten;
 • Contact onderhouden met familie- en vriendenkring van de talenten.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent nieuwsgierig;
 • Je bent fulltime beschikbaar van januari 2020 t/m juni 2020;
 • Je bent creatief en een vlotte pen; je schrijft uiteraard foutloos Nederlands;
 • Je hebt affiniteit met muziek;
 • Je hebt een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en een sterke sociale persoonlijkheid;
 • Je bent punctueel, georganiseerd en een harde werker;
 • Relevante HBO/WO opleiding;
 • Is in het bezit zijn van rijbewijs B, een pré.

Wie zijn wij?

Talpa Media is in 2004 opgericht door John de Mol en inmiddels één van de grootste mediabedrijven in ons land. Maar ook in de rest van de wereld bereikt Talpa Media een miljoenenpubliek. Wist je bijvoorbeeld dat het tv-programma The Voice in meer dan 180 landen wordt uitgezonden? Hier zijn we hartstikke trots op. Toch doen we veel meer dan alleen het ontwikkelen van internationale televisieproducties. Talpa Media is in 2015 overgenomen door het Britse mediabedrijf ITV. Talpa Media is een apart bedrijfsonderdeel binnen ITV Studios en verantwoordelijk voor de creatie, productie en internationale distributie van televisieformats en concepten. Talpa Media bestaat uit Talpa Nederland en Talpa Global. Talpa Nederland bestaat uit verschillende onderdelen. Talpa Content is de interne, creatieve afdeling die nieuwe tv-formats en de bijbehorende mediaconcepten ontwikkelt. Talpa Productions is de tv-productietak die de programma’s voor Nederland produceert. Talpa Fictie ontwikkelt en produceert scripts voor nieuwe tv-series en films. Tot slot zijn Vorst Media en MasMedia ook onderdeel van Talpa Nederland. Dit zijn afzonderlijke productie-eenheden met eigen formats en producties. Talpa Global richt zich op de wereldwijde verkoop van licenties van Talpa formats. Talpa Global is een voorloper op het gebied van connected formats zoals 5 Gold Rings en distribueert deze via de volledige mediafunnel: van tv tot app tot social en website. De divisie Global Productions is wereldwijd verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van Talpa formats. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende Talpa-shows. Het wereldwijde netwerk van Talpa Media bestaat uit een aantal productiebedrijven: Talpa Noord-Amerika (Los Angeles), Talpa Middle East (Dubai & Beiroet) en Talpa Duitsland (Berlijn en Hamburg). Talpa heeft daarnaast partners gevestigd in Groot Brittanië, Australië, Frankrijk, Italië, de Scandinavische regio, Sub-Sahara Afrika en Portugal. Kortom: we hebben als Nederlands bedrijf een enorm internationaal bereik.

Solliciteren bij

Marjolein Hoogendoorn

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280