Redactie stagiair bij talkshow 'M'

Solliciteer direct
Bij: Human Factor Daily B.V. Vanaf: maart 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 500,- bruto op basis van fulltime stage. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Productiebedrijf Human Factor TV zoekt voor de dagelijkse talkshow M een stagiair die komt meedraaien op de redactie.

Het derde seizoen van de talkshow van Margriet van der Linden wordt in vanaf eind maart uitgezonden. Elke avond tussen 19.00 en 20.00 bij de KRO-NCRV op NPO1.

Wat ga je doen?

Je mag volledig meedraaien op de redactie, je ondersteunt de redacteuren en samenstellers, maar je komt ook zelf met ideeën en je werkt zelf onderwerpen uit.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en leerzame stage waarin je volledig deel uitmaakt van de redactie. De stageperiode is van ongeveer half maart tot en met half juni.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent nieuwsgierig, creatief en slagvaardig. Je ziet de druk die een dagelijkse talkshow met zich meebrengt als een uitdaging.

Wie zijn wij?

Human Factor TV is een kleine en informele producent in het centrum van Amsterdam. We maken diverse programma’s voor zowel publieke als commerciele omroepen. Bekende namen zijn Zondag met Lubach, Sanne Wallis de Show, How to be gay, Padoem Patsss en de talkshow M.Human Factor TV won twee keer de zilveren Nipkow schijf: in 2006 met Koefnoen en in 2016 met Zondag met Lubach. Met het laatste programma won Human Factor in 2017 ook de Gouden Televizierring.Human Factor Daily is een onderdeel van Human Factor TV en maakt de dagelijkse talkshow M met Margriet van der Linden.

Solliciteren bij

Jos van Genderen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280