Redactie stagiair bij 'Spijkers met Koppen'

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Een vaste waarde op Radio 2 is het VARA-programma ‘Spijkers met Koppen’, dat wordt gepresenteerd door Felix Meurders en Dolf Jansen. Naast de interviews met spraakmakende gasten over actuele thema’s zullen ook in het nieuwe seizoen de bijdragen van de cabaretiers niet ontbreken. In iedere uitzending is ook een live-optreden te horen van een (Nederlandse) artiest of band. De toegang is gratis.

Wat ga je doen?

Redactiewerk!

Je pluist kranten en andere media na op geschikte onderwerpen. De onderwerpen variëren van politieke debatten tot burenruzies tot sporters tot mooie persoonlijke verhalen. Eigenlijk kan alles in Spijkers! Je belt met gasten en onderzoekt of ze passen in het programma. Daarna werk je het interview uit. Humor is gewenst.

Wat bieden wij?

Een prettige omgeving waarin je veel kunt leren en veel mag doen! 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Volg jij een HBO-opleiding journalistiek en ben jij geïnteresseerd in radiomaken en alles om je heen reageer dan! Fijn als je out of the box kunt denken. 

 

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Margereth van Horen. Reageren voor 14 december 2019

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280