Redactie stagiair bij 'Radar TV'

Solliciteer direct
Bij: AVROTROS Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Neem jij niet zomaar alles aan? Vraag jij altijd door en wil je precies weten hoe het zit? Dat komt dan mooi uit: wij zoeken twee nieuwe stagiaires voor het komende seizoen!

Het consumentenprogramma Radar van de AVROTROS besteedt aandacht aan de service en dienstverlening van grote bedrijven, instellingen en de overheid. Verder komen malafide bedrijven, testen van producten, maatschappelijke ontwikkelingen, financiële en medische kwesties aan bod. Wij stellen misstanden aan de kaak, maar zoeken ook naar oplossingen. Meer informatie: www.radartv.nl

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het bedenken en researchen van onderwerpen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor vaste onderdelen in het programma, zoals bijvoorbeeld de Douche en de rubriek van Fons Hendriks. Verder denk je mee met de verslaggevers over vormgeving en montage.

Wat bieden wij?

Een leuke, leerzame stage bij het grootste consumentenprogramma van Nederland. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en we begeleiden je bij het realiseren daarvan. Je kunt mee op reportage en tijdens de uitzenddagen is er achter de schermen ook genoeg te doen en te leren.

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken
  • Je bent doortastend, creatief en collegiaal
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling, bent op de hoogte van actualiteiten
  • Je volgt een opleiding journalistiek, communicatie of een andere relevante opleiding (HBO/Universitair)
  • Bij voorkeur heb je al een stage afgerond
  • Daarnaast heb je een gezond wantrouwen, geen autoriteitenvrees en stel je graag kritische vragen

Wie zijn wij?

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

• Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving
• Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland
• Samenbrengen van mensen
• Helpen met het duiden van nieuws
• Thuishaven voor de jeugd

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures.

Solliciteren bij

Puck Scheres. Voor vragen kan je bellen met Tsui-Ying Leung - 035-6717857

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271