Redactie stagiair bij 'Productiehuis AT5'

Solliciteer direct
Bij: AT5 Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

AT5 Producties is het productiehuis van AT5. Het productiehuis ontwikkelt in opdracht van derden audio-visuele producties. Deze programma's kunnen uitgezonden worden op AT5 en NH maar als onafhankelijke producent maakt AT5 Producties ook programma's voor landelijke omroepen.

AT5 Producties zoekt vanaf september een redactie en camjo stagiair voor meerdere programma's waaronder: Amsterdam Informeert (een wekelijks programma met portretten over bijzondere Amsterdammers en waarin Amsterdammers op de hoogte worden gehouden van gemeentelijke campagnes en ontwikkelingen) en Het Verkeer(het programma dat op een leuke, informele wijze de verkeerssituaties in Amsterdam behandelt). Hiernaast kun je ook bij onze andere programma's worden ingezet voor ondersteunende redactionele werkzaamheden.

Ben jij op zoek naar een afwisselende stage waarbij je heel veel kansen krijgt en ook nog in het mooie Amsterdam mag werken? Laat dan snel van je horen.

Wat ga je doen?

  • Ondersteuning bij en uiteindelijk zelfstandig draaien van items
  • Research en redactie
  • Schrijven van scripts
  • Redactioneel werk voor overige projecten

Wat bieden wij?

Wij bieden een leerzame en leuke stage, bij een modern mediabedrijf.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Wij zoeken een enthousiaste student (HBO, WO) met doorzettingsvermogen en een professionele instelling
  • Je vindt het leuk om in beeld te denken en om met de camera op pad te gaan
  • Je hebt originele ideeën en durft met verrassende invalshoeken te komen
  • Ervaring met het draaien met een DV camera en ervaring met montage is een pré

Wie zijn wij?

AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam en omstreken. Op 1 april 1992 ging de omroep de lucht in. AT5 is een belangrijke bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek. Daarnaast biedt AT5 sport, cultuur, human interest en discussie. Bij AT5 werken ongeveer 37 mensen en een groot aantal freelancers.

Solliciteren bij

Cathalijne van der Lans

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271