Redactie stagiair bij 'NTR Kunststof, Mangiare en Radiodrama op radio 1'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Kunststof, hét programma van de NTR over kunst, cultuur en media op Radio 1, heeft vanaf september 2018 plaats voor een stagiair, voor het liefst zes maanden. Je werkt 32 uur per week, van maandag t/m donderdag. Kunststof wordt van maandag tot en met donderdag live uitgezonden tussen 19:30 en 20:30 uur vanuit de Desmet Studio's in Amsterdam. De redactie van het programma werkt vanuit het NTR/BNN-VARA-gebouw op het Mediapark in Hilversum.

Wat ga je doen?

Werkzaamheden zijn o.a: redactie van de website, social media verder mee ontwikkelen, persberichten schrijven, gasten aandragen en het researchen van gasten. Aan het einde van de stage kun je op de redactie meedraaien als junior bureauredacteur en kun je zelfstandig een gast voor Kunststof voorbereiden.

Wat bieden wij?

Een stagevergoeding van € 300,00 bij fulltime stage.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Kunststof zoekt een gedreven, nieuwsgierige stagiair met grote belangstelling voor de wereld van kunst, cultuur en media, die zich wil bekwamen als researcher en bureauredacteur in de radiojournalistiek.

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Annemiek Kortlang, eindredacteur

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271