Redactie stagiair bij Reporter Radio (NPOradio1)

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Gaat je hart sneller kloppen van radio? Ben je ook zo benieuwd welke wereld er achter de persberichten ligt? Wil je ook echt met eigen onderzoek nieuws maken? Ben je geïnteresseerd in wat er in de regio's gebeurd? En vindt je het leuk om visual radio en podcast te maken?

Grijp dan je kans en doe ervaring op bij ons kleine team van Reporter Radio dat wekelijks onderzoek presenteert op NPOradio1.

Wat ga je doen?

Je gaat radio maken, je gaat (zelfstandig) onderzoek doen, je gaat meehelpen ons tweede onderzoeksitem te produceren, je gaat schrijven voor de website, social media bijhouden en je helpt mee met visual radio.

En ja, een klein druk team, dus in de flow van de show, veel zelfstandig werken, maar wel altijd in nauw overleg.

Wat bieden wij?

Wij bieden een kleine redactie met veel aandacht voor elkaar en de onderwerpen waar we mee bezig zijn. Specialisten op het gebied van natuurlijk reportages maken en onderzoek doen, met oa. gebruik maken van de WOB.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Een zelfstandig, creatief en nadenkend persoon, die graag meer wil weten over hoe de wereld functioneert. Iemand die nieuwsgierig is en door kan vragen waar anderen stoppen.

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Wil van der Schans

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280