Redactie stagiair bij 'NH Metropool'

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: juni 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Bouw jij mee aan een nieuw intitiatief?NH Media begint een nieuw platform, Amsterdam Metropool. Dit nieuwe platform gaat grensoverschrijdend, sociaal economische innovatieve ontwikkelingen in Noord-Holland op inspirerende wijze samenbrengen.

Wat ga je doen?

Het platform brengt nieuws over onderwerpen achter de groei van de Amsterdamse metropoolregio. Het zijn de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie, infrastructuur en duurzaamheid. Maar het gaat ook over communicatie, talent en kennis. En hoe wonen, werken en recreëren bewoners van deze sterke metropool nu en in de toekomst.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor dit nieuw op te zetten platform zoeken we een creatieve journalistieke geest die zich graag als stagiair wil inzetten voor dit nieuwe platform. Die flinke affiniteit heeft met sociaal economische onderwerpen en verhalen.Die het nieuws volgt op dit gebied, de website up to date kan houden. Montages van korte filmpjes maakt, en eventueel zelf op pad gaat. Cameo ervaring is dan een pré.

NH Media is dan ook op zoek naar iemand die niet alleen creatief is maar ook zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wie zijn wij?

NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Crit Pingen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271