Redactie stagiair bij NH Nieuws-Metropool (per direct)

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Voor NH Metropool zijn wij op zoek naar een Redactie stagiair.

NH Media bouwt aan een nieuw platform: NH Metropool. Dit nieuwe platform brengt grensoverschrijdend, sociaal economische innovatieve ontwikkelingen in Noord-Holland op inspirerende wijze samen.

Wat ga je doen?

NH Metropool brengt nieuws over onderwerpen achter de groei van de Amsterdamse metropoolregio. Het zijn de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie, infrastructuur en duurzaamheid. Maar het gaat ook over communicatie, talent en kennis. En hoe wonen, werken en recreëren bewoners van deze sterke metropool nu en in de toekomst.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een modern mediabedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. De standplaats is Amsterdam.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor dit platform zoeken we een creatieve journalistieke geest. Die flinke affiniteit heeft met sociaal economische onderwerpen en verhalen. Die het nieuws volgt op dit gebied en ons online kanaal up to date houdt. Montages van korte filmpjes maakt, en eventueel zelf op pad gaat. camjo ervaring is dan een pre.

Eerder starten is mogelijk.

Wie zijn wij?

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Crit Pingen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271