Redactie stagiair bij 'MAN MAN & Gewoonvoorhem'

Solliciteer direct
Bij: Unframed Vanaf: september 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: In overleg Afstudeeropdracht: Mogelijk

We zijn weer op zoek naar nieuwe top stagiair die ons team komen versterken. Krijg je het warm van al het moois des levens? Heb je bijvoorbeeld een goed gevoel voor stijl, houd je van de snelste sportwagens, deins je niet terug voor een afgetraind lichaam of heb je tips voor een carrière? Dan zit je bij MAN MAN of Gewoonvoorhem aan het goede adres.

Ben je benieuwd? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Krijg je het warm van alles wat er speelt in de online wereld en het creëren van nieuwe content, van artikelen tot video's tot events? Zit je vol creatieve ideeën, ben je opzoek naar een uitdaging en wil je ervaring opdoen in een snel groeiend bedrijf? Dan is een van deze stages je op het lijf geschreven. Graag ook het volgende aangeven in je motivatie: De duur van je stage en het aantal uren

Wil je stage lopen bij MAN MAN of bij Gewoonvoorhem? We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een stagevergoeding
  • Een energieke werkomgeving vlakbij het mooie Vondelpark
  • Een plek om te leren, maar ook om iets toe te voegen

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Jij bent uiteraard een MAN MAN of Gewoonvoorhem fan
  • Bent een HBO- of WO-student
  • Wilt werkervaring op doen of zoekt een stage- /afstudeerplek
  • Bent een creatieve schrijver
  • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
  • Bent zelfstanding, proactief, flexibel en communicatief sterk

Wie zijn wij?

MAN MAN is het online magazine voor de moderne man van 20 tot 35 jaar met een goed gevoel voor stijl en lifestyle. Dagelijks wordt deze man geprikkeld met al het moois des levens. Of het nu gaat om een stijlvolle outfit, de snelste sportwagens, tips voor een carrière, een recept voor een steak of trainingtips voor een afgetraind lichaam. MAN MAN biedt de antwoorden.

Gewoonvoorhem is het online magazine voor de alledaagse man. Hij droomt van de snelste bolides, trakteert zich op de tofste gadgets en wilt het meeste uit zijn leven halen. Dagelijks wordt deze man verrast met artikelen die hem de ultieme man maken.

 

Solliciteren bij

Timo Coolen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280