Redactie stagiair bij 'Late Late Night Talkshow' - NPO1

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: december 2019 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Bij BNNVARA zijn we op zoek naar een redactie stagiair voor de eerste Late Late Night Talkshow van NPO 1, met presentator Renze Klamer. Het interviewprogramma waarin bekende, inspirerende, succesvolle gasten anekdotische verhalen delen, wordt elke donderdagavond opgenomen in Desmet Studio in Amsterdam. Op vrijdagnacht is het programma om 00.05 uur te zien op NPO 1.

Je werkt in een klein team met de presentator, twee redacteuren en een eindredacteur. Dat geeft jou dus de kans om direct volledig mee te draaien en in een korte tijd veel te leren!

Wat ga je doen?

 • Gasten produceren, voorgesprekken voeren en gespreksverslagen schrijven
 • Beeldmateriaal zoeken (en leren monteren)
 • Mee op pad met een cameraploeg en produceert sprekers voor vox pops op straat
 • Begeleidt gasten tijdens de opnames in de studio
 • Werkt socialmediakanalen bij
 • Je werkt in zowel Hilversum als Amsterdam

Wat bieden wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent creatief, houdt van spelletjes en bent bereid om op onregelmatige tijden te werken
 • Geen negen tot vijf mentaliteit, volgt een WO- of Hbo-opleiding (3e jaar of afronding) op het vlak van media, kunsten, cultuur of journalistiek
 • Je bent volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de popcultuur, internet, tv, alles dat leuk is eigenlijk (GIF's! Memes! Snaps! Alles!) 
 • Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom YouTubers, presentatoren, artiesten en acteurs
 • Je vindt het leuk om verrassende invalshoeken te bedenken voor interviews en ludieke rubrieken

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Solliciteren bij

Fleur  Holtzer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280