Redactie stagiair bij 'Kwesties'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Kwesties is een wekelijks live debatprogramma op NPO Radio 1 op zondagavond. Je reist met de bus van NPO Radio 1 af naar een locatie in Nederland om maatschappelijke, levensbeschouwelijke en politieke onderwerpen te behandelen. Geen usual suspects, wel inwoners met persoonlijke verhalen en oplossingen. Het wordt gepresenteerd door Marianne van den Anker.

Wat ga je doen?

Als redactie stagiair help je mee met het zoeken naar onderwerpen, gasten, achtergrondinformatie. Je maakt persberichten en helpt met sociale media. Een grote kennis van en affiniteit met sociale media is een pre! Je krijgt veel vrijheid, om bijvoorbeeld zelf opzetjes te maken voor het draaiboek.

Wat bieden wij?

Een leuke en leerzame stage bij een onderscheidend en verdiepend debatprogramma, in een klein en vrolijk redactieteam met ervaren begeleiders! Je werkt straks met een eigenzinnig team van makers die jou kunnen leren hoe je op een creatieve manier allerlei maatschappelijke kwesties.

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken een enthousiaste, creatieve, leergierige en zelfstandige stagiair, met interesse in politiek en maatschappelijke onderwerpen.

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Marc Meulendijk

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280