Redactie stagiair bij 'Kassa'

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: april 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Top stagiair gezocht voor Kassa. Kassa is het kritische consumentenmagazine van de VARA. Het programma is één van de best bekeken programma’s van Nederland 1. Kassa zoekt een stagiair voor de algemene redactie.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een vlotte en jonge redactie waar je de kans krijgt om reportages en tests te produceren. De onderwerpen zijn veelzijdig: waar je soms je gevoel voor humor moet inzetten, vergen andere onderwerpen nauwkeurige research en doortastendheid. Je komt met nieuwe ideeën voor onderwerpen, doet research, zoekt bronnen en houdt voorgesprekken. Ook ga je met verslaggevers mee op pad en verricht je hand- en spandiensten bij tests.

Omdat Kassa op zaterdag live is ben je hier ook aanwezig en werk je in de regel van dinsdag t/m zaterdag.

Wat bieden wij?


Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je hebt interesse in consumentenzaken
  • Je bent niet bang om initiatief te nemen en om deskundigen en gedupeerden te bellen
  • Je bent nieuwsgierig en hebt een neus voor nieuws
  • Je bent doortastend en gaat nauwgezet te werk
  • Je hebt een snel hoofd en gevoel voor humor
  • Je weet hoe je een jongere doelgroep kunt bereiken

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Solliciteren bij

André Beerda

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280