Redactie stagiair bij 'JINEK' (Zomerstage)

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: juli 2019 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij die gedreven nieuwsjunk die overal bovenop zit, die alles wil weten en verslaafd is aan de adrenaline van dagelijkse deadlines?Dan is de redactie van 'JINEK' voor haar aanstaande zomerseizoen misschien wel op zoek naar JOU!

Wat ga je doen?

Ter ondersteuning van de redactie zoeken wij een redactie stagiair (36 uur per week) die een grote passie heeft voor live televisie en bijna klaar is met zijn/haar HBO opleiding Journalistiek of een vergelijkbare relevante universitaire studie volgt.

Wat bieden wij?

'JINEK' biedt jou een unieke kijk achter de schermen bij een populaire dagelijkse talkshow in een werkomgeving die barst van energie en know-how, binnen een redactie met een grote journalistieke drive. Je krijgt de kans om zowel je redactie- als studio-ervaring verder uit te breiden met vaardigheden als beeldresearch, tekstschrijven, produceren, het opvangen van gasten en het gedegen voorbereiden van interviews.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en je vindt het leuk om zaken uit te zoeken
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
  • Je werkt nauwkeurig en efficiënt
  • Je bent nieuwsgierig, enthousiast, sociaal en flexibel

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Larissa van den Bemt. Wil jij deel uitmaken van de redactie van 'JINEK' en voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan snel door je CV en een korte motivatie te sturen.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251