Redactie stagiair bij 'Jinek'

Solliciteer direct
Bij: Pilotstudio Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij die gedreven nieuwsjunk die overal bovenop zit, alles als eerste wil weten en verslaafd is aan de adrenaline van dagelijkse deadlines? Dan is de redactie van Jinek op zoek naar jou!

Om Eva Jinek maar even te citeren: "Mijn stage heeft mijn hele carrière bepaald. Als stagiair in Washington DC ging er een wereld voor me open en werd ik verliefd: op live televisie maken.

Zoek jij ook zo'n buitenkans voor jezelf? Kom stage lopen bij mij, op onze redactie, en ontdek wie jij kan worden!"

Wat ga je doen?

Als redactie stagiair ondersteun je de redactie van Jinek. Je schrijft teksten en doet research. Je zit bij de dagelijkse redactievergaderingen, waar je zelf ook onderwerpen aandraagt en meedenkt over de invulling van de show.

Verder begeleidt je gasten tijdens de opnames in de studio.

Wat bieden wij?

Een unieke kijk achter de schermen bij een van de populairste dagelijkse talkshows van dit moment. De kans om zowel je redactie- als studio-ervaring verder uit te breiden met vaardigheden als:

  • (Beeld)research
  • Tekstschrijven
  • Produceren en opvangen van gasten
  • Gedegen voorbereiden van interviews

Je komt te werken in een team van journalisten met verschillende achtergronden, interesses en specialisaties.Een super inspirerende werkomgeving die je met de neus op de feiten drukt.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die:

  • Een grote passie voor live televisie heeft
  • Het leuk vindt om zaken uit te zoeken en niet bang is om de telefoon te pakken
  • Over sterke communicatieve vaardigheden beschikt 
  • Nauwkeurig en efficiënt kan werken
  • Enthousiast, creatief, sociaal en flexibel is en het een uitdaging vindt om iedere dag dé nieuwsgast van de dag aan tafel te krijgen?
  • Bijna klaar is met de HBO opleiding Journalistiek of een vergelijkbare relevante universitaire studie volgt


Wie zijn wij?

PilotStudio produceert intelligente televisieprogramma’s van hoge kwaliteit met een originele twist. Liveshows, factual entertainment, documentaires, entertainment shows, real-life series, commercials, game shows en digital content.Producent van o.a Jinek, Beste Kijkers, Holland-België en Jaïr in Goed Gezelschap.

Solliciteren bij

Manon van Alten

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280