Redactie stagiair bij het tv-programma 'Rambam'

Solliciteer direct
Bij: CCCP Vanaf: september 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

CCCP is één van de meest creatieve mediabedrijven van Nederland, waar jonge creatieven hun droom waarmaken. We maken andere, originele en kwalitatief hoogstaande tv-programma’s waaronder Rambam.

Dit VARA-programma kaart op een creatieve manier grote en kleine misstanden aan: bedrijven die slecht met hun klanten omgaan, oplichters, vreemde regels en andere oneerlijke zaken worden op onverwachte en creatieve wijze tegen het licht gehouden en aangepakt. CCCP is op zoek naar een doelgerichte en enthousiaste redactie stagiair voor het nieuwe seizoen van Rambam.

Wat ga je doen?

We zoeken een redactie stagiair die nog oprecht boos kan worden om zowel kleine als grote misstanden. Ben jij iemand die een scherpe tekst in elkaar kan schroeven, zelfstandig kan researchen, maar ook in brainstorms met eigen ideeën durft te komen, reageer dan.

We bieden een nogal dynamische werkplek, een creatieve omgeving en een schamele stagevergoeding. Een aanbod dat je niet kunt weigeren, lijkt ons. Je volgt bij voorkeur een media/journalistieke opleiding. Je kunt alleen reageren als je studeert en bent bij voorkeur in het bezit bent van een rijbewijs. Je bent per augustus of september beschikbaar tot februari 2019, of een gedeelte van deze periode.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt bij voorkeur een media/journalistieke opleiding.
  • Je kunt alleen reageren als je studeert en bent bij voorkeur in het bezit bent van een rijbewijs.
  • Je bent per september/oktober beschikbaar.

Wie zijn wij?

CCCP is één van de meest creatieve mediabedrijven van Nederland, waar jonge creatieven hun droom waarmaken. Andere, originele en kwalitatief hoogstaande tv-programma’s en nieuwe vormen van reclame en digitale mogelijkheden komen op een unieke manier met elkaar in aanraking. CCCP is één van de weinige bedrijven waar altijd vanuit de kracht van het beste idee gedacht wordt. In opdracht voor adverteerders, reclamebureaus, zenders en omroepen.

Solliciteren bij

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Mail dan zo snel mogelijk jouw motivatie, voorzien van CV o.v.v. stagiair redactie Rambam

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280