Redactie stagiair bij het tv-programma 'Effe Geen Cent te Makken'

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Talpa Producties is per augustus 2018 op zoek naar een:

Redactie stagiair voor het tv-programma ‘Effe Geen Cent te Makken'

Effe Geen Cent te Makken komt terug! Het programma waarin een bekende Nederlandse familie een maand lang in de bijstand moet zien te overleven. Na het succes met de Frogers is het nu de beurt aan een nieuwe familie. Zullen zij rondkomen met een klein budget en alle extra opdrachten uit kunnen voeren voordat het geld straks echt op is?

Sta jij te springen om het opkomende seizoen van Effe Geen Cent te Makken in een nieuw jasje te steken en heb jij altijd al eens willen weten hoe een ENG programma geproduceerd wordt? Meld je dan nu aan!

Wat ga je doen?

 • Het maken/filen van research- en screeningsrapporten;
 • Inhoudelijk voorbereiden van werkzaamheden voor de (eind-)redacteuren en producers;
 • Ondersteunen van, en meedenken met de eindredacteur en redacteuren;
 • Inhoudelijk uitwerken van ideeën en onderwerpen;
 • Het begeleiden van de deelnemers gedurende de draaidagen op locatie;
 • Diverse ondersteunende productiewerkzaamheden, zoals research naar o.a. props, locaties etc;

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Is assertief, accuraat en georganiseerd;
 • Heeft een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Goed inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Is een echte regeltante of –neef;
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Is in bezit van een rijbewijs;
 • Kan onder tijdsdruk werken, uitermate stressbestendig;
 • Doet een media gerelateerde opleiding;
 • Is fulltime beschikbaar tenminste vanaf augustus voor ten minste 3 maanden;
 • Is in overleg ook in het weekend beschikbaar.

Wie zijn wij?

Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Solliciteren bij

Lieke van Kempen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271