Redactie stagiair bij het Nederlands lifestyle magazine!

Solliciteer direct
Bij: JAN Magazine Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Droom je van een carrière in de journalistiek? Kom stage lopen bij een van de leukste redacties van Nederland! Als redactie stagiair van JAN draai je mee als volwaardig lid van de redactie.

Wat ga je doen?

Je schrijft rubrieken en artikelen voor het magazine en de specials, ondersteunt het redactiesecretariaat en levert met regelmaat ook bijdragen aan de JAN-website.

Wat bieden wij?

  • een topplek bij een topglossy
  • inzicht in alles wat er komt kijken bij het schrijven voor een tijdschrift
  • een inspirerende werkplek in de Houthavens in Amsterdam
  • leuke, bevlogen collega's die kwaliteit boven alles stellen
  • een marktconforme stagevergoeding

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Een bevlogen student(e) die in de eindfase is van een wetenschappelijke of HBO-studie, bij voorkeur een studie op het gebied van journalistiek, Neerlandistiek of communicatie.
  • Een student met affiniteit met JAN en de JAN doelgroep: hoog opgeleide vrouwen van 25plus.

Wie zijn wij?

JAN is dé no-nonsense glossy voor hoogopgeleide 30+ vrouwen die alles uit het leven willen halen. Een magazine waarin de doelgroep vrouw centraal staat. Human interest wordt afgewisseld met mode, shopping en beauty. De pijlers worden met eerste klas fotografie op een stijlvolle en vrolijke manier gepresenteerd. Naast het magazine produceert de JAN-redactie diverse specials, zoals de JAN Living en de VakantieJAN, de website jan-magazine.nl.

Solliciteren bij

Petra Vethman. Interesse? Mail je cv en motivatiebrief o.v.v. redactiestage bij JAN.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280