Redactie stagiair bij het natuurplatform 'Buitengewoon'

Solliciteer direct
Bij: Omroep Gelderland Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij op zoek naar een stageplaats en heb je een passie voor natuur? Kun je zowel in teamverband als zelfstandig prima functioneren? Word jij enthousiast van de uitdaging om samen met ons het succes van natuurplatform "BuitenGewoon" verder te vergroten? Laat dan van je horen.

BuitenGewoon is hét natuurplatform van Gelderland. BuitenGewoon ken je wellicht van ons televisieprogramma. Daarnaast zijn we wekelijks te beluisteren op de radio. En iedere dag bezoeken duizenden mensen onze online kanalen op onder meer Facebook en Instagram.

Wat ga je doen?

Als stagiair draai je mee op de redactie. Je bent onderdeel van een klein team dat zich inzet om de Gelderse natuur op al onze kanalen onder de aandacht te brengen.De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Het schrijven van webartikelen voor onder andere web en app.
  • Je verwerkt beeldmateriaal dat door verslaggevers wordt aangeleverd.
  • Je helpt mee bij de organisatie van het natuurevent “Beleef BuitenGewoon”.
  • Samen met de radioverslaggever geef je invulling aan onze maandelijkse natuur-livewandelingen.

Wat bieden wij?

Een leuke en afwisselende stageplaats voor 5 maanden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • HBO Journalistiek

Wie zijn wij?

Omroep Gelderland is de regionale zender waar dagelijks meer dan 150 professionals twee miljoen Gelderlanders van nieuws en informatie voorzien. Via radio en tv maar ook via online kanalen zoals de app, platforms en social media weten Gelderlanders ons te vinden.

Solliciteren bij

Iris Maalderink. Stuur je motivatiebrief en CV zsm! Heb je eerst nog een vraag over deze stageplaats? Bel Iris Maalderink via 026-3713 641.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280