Redactie stagiair bij het journalistieke tvprogramma 'De Monitor'

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Kom stage lopen op de redactie van De Monitor! Het journalistieke televisieprogramma van de KRO-NCRV waar tips van kijkers centraal staan. Ben je vasthoudend en nieuwsgierig? Hou je van schrijven én wil je mooie televisie maken met inhoud? Dan is deze stageplek iets voor jou.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij de De Monitor schrijf je artikelen voor het online platform én help je mee met het voorbereiden van de televisieuitzendingen. Je wordt tijdens je stage gekoppeld aan een team van een verslaggever en researcher. Met hen werk je een aantal weken aan een specifiek onderwerp. Je belt tipgevers, checkt feiten en kijkt mee op draaidagen en tijdens montages.

Wat bieden wij?

  • goede begeleiding
  • ervaren collega's om veel van te leren

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • maatschappelijk betrokken
  • vasthoudend en nieuwsgierig
  • vlotte pen
  • enthousiaste aanpakker

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Yvonne Verkaik. Wil je meer informatie over deze stage? Neem contact op met Yvonne Verkaik, researcher en stagebegeleider De Monitor.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280