Redactie stagiair bij het grootste muziekbedrijf ter wereld! (zomerstage)

Solliciteer direct
Bij: Stingray Europe Vanaf: juni 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage (op basis van 40 uur per week) Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Word jij wakker met de doordringende stem van Ella Fitzgerald, check je vervolgens direct het laatste nieuws uit de Indie classical scene en ben je gedurende de dag op zoek naar de nieuwste en unieke pop, klassiek, soul, rock en funk om ‘s avonds over te schrijven nadat je thuis bent van een gig? Join the team! Kletsend over welke nieuwe plaat écht geluisterd moet worden, zit je samen met je collega’s, muziekliefhebbers en kenners op de redactie, waar je carrière een mooie take-off kent in een spannende, snelle en innovatieve werkomgeving. Ben je creatief, gepassioneerd, punctueel, ken je de geschiedenis en trend van jazz en/of klassiek als geen ander, maar ben je ook geïnteresseerd in andere genres en de toekomst van televisie en media, laat het ons dan horen!

Wat ga je doen?

In deze rol cureer je playlists, programmeer je televisiezenders, schrijf je en sta je in direct contact met de community rondom onze wereldwijde televisie en VOD-kanalen Stingray DJAZZ, Classica en Festival 4K.

Wat bieden wij?

  • Ontspannen maar gedreven werkomgeving
  • Stagevergoeding
  • Reisvergoeding

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Gedreven, verantwoordelijkheidsgevoel, en motiverend
  • Proactieve houding, kan zich vinden in een snel veranderende omgeving met veranderende prioriteiten
  • Gepassioneerd, werkt graag in een team
  • Creatieve geest, begaan met de toekomst van media

Wie zijn wij?

Stingray is het grootste muziekbedrijf ter wereld in de B2B en vanuit ons kantoor in Hilversum maken wij muziekzenders in alle genres voor de EMEA regio!

Solliciteren bij

Maarten Walraven-Freeling

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280