Redactie stagiair bij het debatprogramma 'Kwesties'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: juni 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 275,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Voor een NTR Radio 1 programma zoeken wij zsm (per mei) een student (m/v) van de School voor Journalistiek of een andere media gerelateerde opleiding. Het programma wordt wekelijks live op zondag uitgezonden tussen 20.00 en 21.00 uur. Kwesties is een debatprogramma op locatie met de betrokkenen zelf, deskundigen en politici.

We behandelen actuele, maatschappelijke en politieke kwesties, waarbij alle gasten met elkaar in debat gaan. Per uitzending komen er twee onderwerpen aan de orde, waarbij het zwaartepunt ligt op de mening en de bijdragen van betrokkenen en de 'gewone' burger.

Wat ga je doen?

Je gaat de redactie ondersteunen door mee te zoeken naar onderwerpen, het regelen van gasten, voorgesprekken voeren en je gaat helpen bij de live-uitzending om deze in goede banen te leiden.

Heb je daarnaast de ambitie om te (leren) filmen voor Facebookfilmpjes, monteren en/of audioreportages te maken, is daar ook de gelegenheid voor. 

Wat bieden wij?

We hebben een kleine redactie waar veel kansen zijn om je te ontwikkelen. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken een gedreven, leergierige, snelle stagiair: die geen negen tot vijf mentaliteit heeft en geen problemen heeft met werken op de zondag. Heb jij gevoel voor maatschappelijke onderwerpen, die dicht bij de gewone mensen en de onderkant van de samenleving staat? Solliciteer!

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Mirjam Vos.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271