Redactie stagiair bij 'Gouden Televizier-Ring Gala'

Solliciteer direct
Bij: AVROTROS Vanaf: september 2018 Duur: Minder dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Het mooiste tv-programma én event van Nederland: het Gouden Televizier-Ring Gala heeft een stageplek in het redactieteam.

Wat ga je doen?

Ondersteuning van het redactieteam.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij een nieuws- en showbizz volger? En weet jij alles van het afgelopen tv-seizoen? Ben je leergierig, creatief en een echte aanhouder?

Dan is dit je kans!

Wie zijn wij?

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

• Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving
• Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland
• Samenbrengen van mensen
• Helpen met het duiden van nieuws
• Thuishaven voor de jeugd

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures.

Solliciteren bij

Kimberly Kea. Mail je CV & motivatie naar: kimberly.kea@avrotros.nl en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271