Redactie stagiair bij Gamer.nl en InsideGamer

Solliciteer direct
Bij: Reshift Digital BV Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: +/- € 300,- bruto op basis van fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Voor de leukste gameredactie van Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiairs met een passie voor games en de game-industrie. Ben jij niet achter je PS4, Switch of PC weg te slaan en wil jij hier op professionele basis mee aan de slag? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar tekststagiairs die op onze gezellige redactie aan de slag gaan met het laatste gamenieuws, reviews en andere artikelen, social media en allerlei andere aspecten die komen kijken bij het dagelijkse reilen en zeilen van een grote gamewebsite. Een ding is duidelijk: geen dag is hetzelfde!De precieze werkzaamheden zijn als volgt:

  • Dagelijks op zoek gaan naar ontwikkelingen en hier nieuws over schrijven
  • Helpen met social media, interactie opzoeken met de community en onderhouden van de site
  • Zelf reviews, previews en andere artikelen bedenken en uitwerken 
  • Ruimte om onderzoeken en projecten te bedenken en uit te voeren (we staan voor alles open!)

Wat bieden wij?

De stage is voor 40 uur per week op het gezellige kantoor van Reshift Digital te Haarlem. Hier zitten naast Gamer.nl en InsideGamer bijvoorbeeld ook Power Unlimited, ComputerTotaal, Zoom en Kieskeurig. Vaak krijgen stagiairs ook de kans om op trip te gaan in binnen- en buitenland om als eerste games te spelen. Een beter opstapje naar een baan in de game-industrie kunnen we niet bedenken! Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om naast de dagelijkse werkzaamheden tijd te besteden aan een stageverslag dan wel afstudeeropdracht. Bij de stage hoort uiteraard een gepaste stagevergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn op zoek enthousiaste gameliefhebbers die:

  • Op moment van stage bezig aan een relevante opleiding (in de richting Journalistiek, Communicatie of Media)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met het schrijven van content
  • Sterke affiniteit met gaming
  • Kritisch na kunnen denken bij het beraadslagen van bronnen

Wie zijn wij?

Reshift is het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Onze merken – zoals Computer Idee,  Kieskeurig, Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, PCM, Power Unlimited en Media Totaal – zijn toonaangevend en bieden unieke mogelijkheden. Daarnaast organiseren we boeiende seminars en evenementen zoals de IPON, hét innovatie-event voor het onderwijs, de Jfall en Jspring, Devnation en FutureTech. Voor onze relaties ontwikkelen we uitdagende campagnes en authentieke content die geoptimaliseerd is voor o.a. mobiel, online, video, print en events. Zo dragen we direct bij aan het vergroten van de merkbekendheid, beleving en het rendement.

Solliciteren bij

Lucas May - Hoofdredacteur Gamer.nl

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241