Redactie stagiair bij 'Endemol Shine Sport'

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: augustus 2018 Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Als grootste sportproducent van Nederland verzorgt Endemol Shine de productie van de digitale kanalen van FOX Sports. FOX Sports is hét live voetbalkanaal van Nederland. Van de clubs en voor de fans. FOX Sports doet live verslag van de Eredivisie, de Jupiler League, Bundesliga, Europa League en nog heel veel meer. Gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Kees Jansma. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door onder anderen Ronald de Boer, Kenneth Perez en Arnold Bruggink.

Wat ga je doen?

  • Redactionele ondersteuning ten behoeve van de tv-redactie van programma’s als FOX Sports Vandaag en de Eretribune.
  • Meehelpen met het bedenken en schrijven van teksten voor montages waarbij gevoel voor beeld belangrijk is.
  • Spotten van gedraaid materiaal en het verzorgen van de teksten voor de tv-producties.
  • Bedenken van verschillende invalshoeken voor onze uitzendingen.

Wat bieden wij?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij het leukste multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan, twijfel niet en reageer dan!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent op dit moment bezig met een media-, communicatie-, journalistieke opleiding op HBO-niveau of een gelijkwaardige opleiding;
  • zelfstandig, communicatief en sociaalvaardig, initiatiefrijk, enthousiast, leergierig en nauwkeurig;
  • bij voorkeur in bezit van rijbewijs B;
  • correcte beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste;
  • uiteraard bezit je veel kennis van sport en met name voetbal.

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap.Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Michel Anthoniesse.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271