Redactie stagiair bij 'Eigen Huis & Tuin'

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: mei 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij zijn per 1 mei 2019 (en per 1 september 2019) op zoek naar een enthousiaste redactie stagiair die het team van Eigen Huis & Tuin komt ondersteunen!

Wat ga je doen?

Als stagiair binnen Eigen Huis & Tuin ben je voornamelijk bezig met het voor selecteren van cases, het schrijven van (sponsor) scripts, het bijhouden van de inbox en het reageren op de reacties van de kijkers.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke, leerzame en gevarieerde stage bij een wereldwijde televisieproducent! Dus wil jij stage lopen voor de duur van minimaal 4 maanden (langere periode is ook bespreekbaar) en ben jij per 1 mei 2019 (of per 1 september 2019) beschikbaar? Reageer dan snel! Wij zien jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Relevante hbo opleiding (of universitair) richting journalistiek, redactie, media of communicatie 
  • Een vlotte pen en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Precies en accuraat werken en overzicht houden
  • Creatief inhoudelijk meedenken
  • Affiniteit met wonen en tuinieren is een pre

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle. Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Praat Nederlands Met Me, De Zwakste Schakel, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Barbara Booij

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241