Redactie stagiair bij één van de grootste hiphop-orientated lifestyle platformen

Solliciteer direct
Bij: BALLINNN Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto op basis van fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk English speaking

Kan jij schrijven? Ben jij in je vriendengroep diegene die altijd met de jokes komt? Ben jij diegene die altijd nét iets te lang doorgaat op een 'would-you-rather' dilemma? Ben je op zoek naar een stage vanaf januari/februari? Wil je de wereld veranderen?

Stop dan met zoeken: we hebben de perfecte stage voor je. BALLINNN' is namelijk op zoek naar redactie stagiair. Het gaat hier om een full-time stage, vanaf februari 2020, waarvoor een stagevergoeding beschikbaar is. Het liefst woon je in Amsterdam of in de omgeving daarvan.

Wat ga je doen?

Het dagelijks bijhouden van het nieuws, ontwikkelingen en trends. Daarbij schrijf je artikelen en vertaal je Engelse content naar het Nederlands. Binnen BALLINNN’ kan je worden gevraagd om mee te doen aan brainstormsessies die bepalend zijn voor contentstrategie.

Dus nogmaals: meedenken en creatief zijn is een pre. Daarbij is het goed mogelijk dat je vaste rubrieken, editorials of interviews bedenkt die je zelf ook af kan nemen en dat je productioneel bijdraagt aan de videocontent van BALLINNN'.

Wat bieden wij?

€ 250,- bruto op basis van fulltime stage.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Onze ideale redactie stagiair: 

  • Is student aan een HBO/WO opleiding die zich richt op communicatie/media/journalistiek
  • Bezit een creatieve geest en is niet bang om actief mee te denken
  • Heeft alle spelfouten in deze stageoproep inmiddels al ontdekt
  • Heeft niet onder een steen gelegen, zit bovenop nieuwtjes en ontwikkelingen
  • Kan zich goed inleven
  • Kan foutloos Engels lezen en schrijven
  • Is leergierig en staat daarom open voor feedback en input
  • Kan tegen een hoge werkdruk en is bestand tegen stress
  • Gevoel voor humor is een vereiste

Wie zijn wij?

BALLINNN' is één van de grootste hiphop-orientated lifestyle platformen van Nederland. BALLINNN' focust zich op het vastleggen van de hiphop cultuur en de complete lifestyle daaromheen. Dit gebeurt in een jong team, wat constant opzoek is naar nieuwe, creatieve manieren om zichzelf te uiten en hot topics op eigen wijze aan te snijden. Vanaf 2020 gaat BALLINNN' zich naast artikelen ook focussen op het uitrollen van eigen videoformats. Deze zullen te zien zijn op de verschillende kanalen van BALLINNN' en een breed scala aan onderwerpen behandelen. Als jij dus een goede editor bent, mag je je ook aanmelden!

Solliciteren bij

Yannick de Keijzer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg | Mediastages, Adviseur Contracten
035 6466 251