Redactie stagiair bij een populairwetenschappelijk tv-programma!

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Voor een populairwetenschappelijk tv-programma zoeken wij een redactie stagiair voor de duur van 5 maanden bij BNNVARA. Wij zoeken iemand die inhoudelijk en uitvoerend betrokken is bij het tot stand komen en maken van items die grensverleggend zijn.

Wat ga je doen?

We vragen je geen wis-, schei- of natuurkundige formules op te lossen, wat dan wel? Een aanpakker die creatief is in het bedenken en uitwerken van (humorvolle) ideeën die op de grens balanceren (en daar soms een klein beetje overheen zullen gaan).

Iemand die niet meteen gaat hyperventileren wanneer iets anders loopt dan gepland, maar juist bij kan schakelen zoals een echte Verstappen, en extra gas geeft.

Linkerhanden minder gewenst evenals handen die niet kunnen sturen, want je zult af en toe ook zelfstandig op pad moeten… met de auto (of fiets, als het in de buurt is, ook wij denken aan onze ‘carbon footprint’).Kortom een mix van een tovenaar, marinier en kunstenaar.

Van september t/m januari, voor 36 uur per week.

Wat bieden wij?

Een uitdagende stageplek in een dynamisch team. Je bent inhoudelijk betrokken en onderdeel van het team. Eigen inbreng wordt erg gewaardeerd en je wordt opgeleid om je ideeën om te zetten en uit te voeren voor items in het programma.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Aanpakker
  • Creatief in het bedenken en uitvoeren van ideeën/items
  • Durft de grens op te zoeken
  • Nieuwsgierig
  • Onderzoekend

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Solliciteren bij

Inge Josquin

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280