Redactie stagiair bij een nieuw creatie- en productiebedrijf!

Solliciteer direct
Bij: Concept Street Vanaf: januari 2019 Voor: 40 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Ben jij een aanstormend redactie talent en wil je ervaring op doen bij een van de leukste bedrijven van Hilversum? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de redacteuren van onze TV-programma's en/of online videoproducties met de inhoudelijke voorbereiding, research en castings. Je bent creatief, kan goed schrijven (NL/ENG) en vindt het leuk met verschillende mensen contact te leggen, zowel telefonisch als op locatie.

Wat bieden wij?

Een enerverende stage in een klein, jong en dynamische bedrijf. Je wordt een-op-een begeleidt, maar je krijgt alle vrijheid om je ook zelfstandig te ontplooien. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je loopt niet weg voor verantwoordelijkheid en beschikt over een goede dosis humor. Geen 9/5-mentaliteit!

Reageer snel! Wie weet verwelkomen we jou op korte termijn al als onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Concept Street is een nieuw creatie- en productiebedrijf in Hilversum en produceert onder andere een modeprogramma met Fred van Leer voor TLC en diverse programma's voor RTL en Talpa TV. Het bedrijf is opgericht door Roy Aalderink, Peter Lubbers en Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Solliciteren bij

Christien van der Aar.

 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251