Redactie stagiair bij een jong productiebedrijf

Solliciteer direct
Bij: Three Men Media Vanaf: september 2019 Duur: In overleg Voor: 38 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Online. Video. Jong team. Journalistiek. Meters maken. Talkshow. Zijn dit termen waarmee je wat kunt en waar je interesse in hebt? Ben je op zoek naar een allround media stage en wil je echt wat toevoegen aan het uiteindelijke product?

Het productiebedrijf Three Men Media heeft plek voor een redactie stagiair.

Wat ga je doen?

Three Men Media is het productiebedrijf achter het succesvolle YouTube kanaal Jeroen & Co. (meer dan 230.000 abonnees). Dit is een YouTube kanaal dat zich met name richt op entertainment en jongeren. Het kanaal draait campagnes voor merken als Doritos, Fanta en Dyson. Daarnaast kent Three Men Media een corporate tak. Deze tak richt zich op het maken van bedrijfsfilms voor zakelijke klanten.

En tot slot zijn we momenteel bezig met het opzetten van een nieuwe online talkshow. Deze talkshow richt zich op een wat ouder publiek dan het YouTube kanaal Jeroen & Co, namelijk millennials. Het wordt live uitgezonden vanuit een tv-studio en we gaan met dit kanaal echt iets nieuws doen. Momenteel bestaat YouTube met name uit pranks, vlogs en challenges, maar met dit kanaal gaan we echt de diepte in.

Het wordt een stukje journalistiek op YouTube, en dit nieuwe kanaal is een belangrijk deel van de stage. Je zult je met name richten op de online activiteiten, op de YouTube kanalen. Incidenteel zal je bijspringen om werkzaamheden te verrichten voor de corporate tak.

In de praktijk kan het er zo uitzien: twee dagen redactie op de nieuwe talkshow, één dag redactie op Jeroen & Co, één dag mee met opnames, één dag voormontages van video’s. De werkzaamheden:- aandragen van onderwerpen- benaderen van gasten- uitwerken van video items Jeroen & Co- ondersteuning tijdens opnames

Wat bieden wij?

Wij bieden een jong team, veel verantwoordelijkheden en de kans om vanuit het niets een journalistiek YouTube kanaal op te bouwen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Loopt niet weg voor verantwoordelijkheid
  • Voorliefde voor online
  • Communicatief vaardig
  • Gezelligheidsdier (vinden we ook belangrijk!)
  • Het is een pré als je enigszins geïnteresseerd bent in politiek en actualiteiten
  • Het is een pré als je enigszins kunt monteren

Eerder starten is mogelijk!

Wie zijn wij?

Three Men Media is een jong productiebedrijf, gevestigd in Den Haag.

Solliciteren bij

Jeroen Holtrop

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280