Redactie stagiair bij debatprogramma 'Kwesties'(per direct)

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Kwesties is een wekelijks debatprogramma op Radio 1 op zondagavond over maatschappelijke, levensbeschouwelijke en politieke onderwerpen. Het wordt gepresenteerd door Marianne van den Anker en Rob Oudkerk. Het programma bevat korte reportages en vox pops. We rijden met een mobiele studio-bus door het land om op locatie te praten over problemen en oplossingen. 

Wat ga je doen?

De redactie stagiair helpt mee met zoeken naar onderwerpen, gasten, achtergrondinformatie; maakt persberichten en kleine Facebookfilmpjes. Maakt eventueel ook opzetjes voor het draaiboek. Kortom, draait mee met de redactie.

Wat bieden wij?

Een leuke leerzame stage bij een verdiepend debatprogramma in een klein redactieteam met een ervaren begeleider

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken een enthousiaste, creatieve, leergierige, zelfstandige stagiair met interesse in politiek en maatschappelijke onderwerpen.

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Marc meulendijk, Eindredacteur0613989843

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241