Redactie stagiair bij de talkshow 'De Nieuwe Maan'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Voor de talkshow De Nieuwe Maan zoeken wij een gedreven redactie stagiair. Het programma wordt live uitgezonden op vrijdag 17.10 uur vanuit Vondel CS in Amsterdam.

In de talkshow komen actuele onderwerpen aan bod, maar daarnaast is er ook ruimte voor verdieping en voor lichtere onderwerpen. 

 

 

Wat ga je doen?

Taken van de stagiair zijn o.a.

  • Research en redactionele werkzaamheden
  • Meedenken over onderwerpen
  • Zoeken naar beeldmateriaal
  • Benaderen van gasten en het houden van voorgesprekken
  • Fragmenten op social media zetten en aanschrijven
  • Instagram filmpjes maken

Wat bieden wij?

Een boeiende, levensveranderende stage bij de meest diverse talkshow van Nederland. 

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

We zoeken een creatieve leergierige stagiair met belangstelling voor en kennis van de ontwikkelingen in de multiculturele samenleving. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Barbara van der Klis - Eindredacteur De Nieuwe Maan (06-22741092)

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280