Redactie stagiair bij 'De Beste Vrienden Quiz'

Solliciteer direct
Bij: NTR Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

In september start de productie van alweer de zevende serie van de Beste Vrienden Quiz, een dagelijkse quiz voor kinderen op ZAPP. Twee teams van twee vrienden uit groep 7 of 8 spelen tegen elkaar. Van het geld dat ze verdienen, is de ene helft voor een goed doel, de andere helft mogen ze zelf houden.

De Beste Vrienden Quiz wordt met veel plezier en liefde gemaakt door een team ervaren quizmakers. Altijd al willen leren hoe je een goed quizprogramma maakt? Hoe je nieuwsgierigheid en spanning kan oproepen bij je kandidaten en kijkers? Hoe je op twintig verschillende manieren kennis kan testen? Dan is dit je kans!

Meer informatie over 'De Beste Vrienden Quiz' www.zapp.nl/beste-vrienden-quiz

Wat ga je doen?

  • Samen met de eindredacteur en redacteuren verzin, verwerk en controleer je vragen
  • Je denkt mee over nieuwe items
  • Je doet onderzoek naar wat er leeft onder kinderen van 9-13
  • Je helpt mee bij de kandidatenselectie
  • Tijdens de studiodagen sta je paraat om onverwachte antwoorden te controleren

Wat bieden wij?

Naast dat je natuurlijk een maandelijkse stagevergoeding bij ons krijgt, krijg je natuurlijk ook vol de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Als je goede ideeën hebt, krijg je de vrijheid om die uit te voeren.

Je hebt hier de mogelijkheid om de televisiewereld van dichtbij te zien door een tv-programma van het begin tot het eind mee te maken en hier een bijdrage aan te leveren.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Ben je nieuwsgierig en nauwgezet, hou je van kennis en quizzen?
  • Ben je creatief en heb je een goed gevoel voor taal?
  • Studeer je aan een HBO of WO?
  • Ben je ook beschikbaar in de weekenden (als er opnames zijn)?

Wie zijn wij?

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Solliciteren bij

Marinde Willemars

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280