Redactie stagiair bij 'Club Hub'

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Bij BNNVARA zijn we op zoek naar een redactie stagiair voor Club Hub, een dagelijks liveprogramma voor middelbare scholieren dat is te zien op Youtube, televisie en social media.

Dit is een redactionele stage waarbij je direct onder een senior redacteur zal werken. Samen met die redacteur ben je om de dag verantwoordelijk voor de volledige aflevering van die dag. Van gasten regelen tot het laatste online nieuws brengen, je raakt alles aan dat die dag te zien is.

Wat ga je doen?

 • Als stagiair op de redactie help je voornamelijk mee met het voorbereiden van de dagelijkse uitzending. Dat houdt in dat je gasten opvangt, verslagen (inclusief presentatieteksten)
 • Schrijft en beeld zoekt
 • Ook help je mee met het bijhouden van de agenda en het researchen naar onderwerpen voor de show
 • Je bent creatief, leergierig en werkt makkelijk in teamverband

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je houdt van stevig aanpoten, schrikt niet van een beetje gezonde stress, want je hebt iets te bewijzen
 • Geen negen tot vijf mentaliteit, volgt een WO of HBO opleiding (3e jaar of afronding) op het vlak van media, kunsten, cultuur of journalistiek
 • Je bent volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de popcultuur, internet, tv, alles dat leuk is eigenlijk (GIF's! Memes! Snaps! Alles!)
 • Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Youtubers, presentatoren, acteurs etc
 • Je vind het leuk om aparte invalshoeken voor items en onderwerpen te bedenken
 • Je denkt flink out-of-the-box, je bent snel, creatief en kunt goed intensief samenwerken met een klein, gemotiveerd team.

  Wie zijn wij?

  BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

  Solliciteren bij

  Fleur Holtzer

  Solliciteer direct
  heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
  035 6466 271