Redactie stagiair bij 'Betreden Op Eigen Risico'

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zin in een stage bij de meest energieke en creatieve afdeling van de Publieke Omroep?

KRO-NCRV biedt een leerzame, afwisselende en vooral uitdagende stage op de afdeling Jeugd. Je mag meewerken aan een jeugdprogramma voor de zaterdagmiddag. In Betreden Op Eigen Risico hebben Daan Boom en Tim Senders alle mogelijkheden in handen om wensen van kinderen tussen de 10 en14 jaar te vervullen. Maar niets is zeker in deze show.

Om iets van je bucketlist te kunnen afstrepen moet je geluk hebben en risico durven nemen!Betreden Op Eigen Risico wordt uitgezonden vanaf 31 Augustus om 18:00 op Zapp.

Wat ga je doen?

  • Zoeken naar- en screenen van kinderen
  • Redactioneel meedenken met de invulling van het programma
  • Assistentie tijdens de opnamedagen

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor deze leuke stageplaats zoeken wij iemand die:

  • Affiniteit heeft met jeugdprogramma’s en de doelgroep
  • Stressbestendig is en niet gehinderd door een 9-5 mentaliteit
  • Gewend is om in teamverband te werken en zelfstandig kan werken

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Annelies Harterink.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280