Redactie stagiair bij 'Bert op 5 en Volgspot'

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: februari 2020 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Bert op 5 en Volgspot zijn twee programma's op NPO Radio 5. Bert op 5 is dagelijks tussen 16.00 en 18.00 te horen, een programma met actualiteit, muziek, een spelletje en veel interactie met luisteraars. 

Volgspot is er ook dagelijks, tussen 20.00 en 22.00. Dit programma richt zicht op theater, media en kleinkunst. ook hier een spelletje, een gesprek van een uur en interactie met luisteraars. 

 

 

Wat ga je doen?

De stagiair wordt in eerste instantie ingezet bij Bert op 5, later in de stage ook bij Volgspot. Je werkt mee met de redactie, verzint onderwerpen, monteert audio en schrijft teksten voor de presentator. 

Wat bieden wij?

Een stage plek op een kleine redactie waar je veel kunt doen en veel kunt leren. Fouten maken mag, maar hoeft niet :)

Herken jij jezelf in dit profiel?

Nieuwsgierig, leergierig, vrolijk

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Marcel Ermers, eindredacteur NPO Radio 5

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280