Redactie stagiair bij 'BEAM', het jongerenmerk van de EO!

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij werken op de leukste redactie van Nederland? BEAM is op zoek naar nieuwe redactie stagiair vanaf september 2018. Heb jij een passie voor schrijven en jongeren en ben je creatief en leergierig? Dan is deze vacature voor jou!

Over de redactie
Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Wat ga je doen?

Over de stage
Als redactiestagiair schrijf je voor ons magazine en onze site (zowel korte nieuwsberichten en columns als langere achtergrondartikelen en interviews), woon je redactievergaderingen bij en draag je actief onderwerpen aan. Je denkt mee en ontwikkelt nieuwe rubrieken, houdt onze social media bij, denkt mee over beeld en vormgeving en nog heel veel meer. Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie.

Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn! Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Over jou

  • Onze ideale stagiair heeft een passie voor schrijven, vindt jongeren te gek en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Hij/zij is creatief, leergierig, sociaal en volgt een opleiding Journalistiek, Nederlands of Communicatie, liefst derde- of vierdejaars. (Volg je een andere studie en wil je toch solliciteren? Verras ons!)
  • Affiniteit met het christelijk geloof is een must
  • Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen in de week vanaf 1 september 2018. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Wilke Stuij

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271