Redactie stagiair bij 'Argos'

Solliciteer direct
Bij: VPRO Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Argos is het onderzoeksjournalistieke programma van NPO Radio 1. Elke zaterdagmiddag een uur diepgravend en actueel onderzoek en achtergronden bij het nieuws.

Wat ga je doen?

  • Bureauredactie en productie-taken
  • Actief meewerken aan totstandkoming onderzoek en programma

Wat bieden wij?

  • Een stage met veel vrijheid en ruimte voor ontplooiing.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken een gemotiveerde, nieuwsgierige en leergierige student journalistiek (bij voorkeur WO) met een brede maatschappelijke ontwikkeling, die bij voorkeur onderzoeksjournalistiek en radio maken wil en kan leren combineren. 

Wie zijn wij?

De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren. De VPRO levert een relevante bijdrage aan onderzoeksjournalistiek, buitenlandse verslaggeving, kunst en cultuur, drama en documentaire, wetenschap, geschiedenis en jeugdprogrammering. De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners.

Solliciteren bij

Huub Jaspers. Eindredacteur Argos

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280