Redactie en productie stagiair bij het familieprogramma 'Lang Leve de Muziekshow'

Solliciteer direct
Bij: MediaLane Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Lang Leve de muziekshow is een wekelijkse zaterdagavond familieprogrammawaarin iedere aflevering verschillende groepen uit het basisonderwijs strijden om een plek in de grootste schoolband van Nederland. 12 winnende klassen treden samen op voor Koningin Máxima tijdens het grote Kerst Muziekgala 2018.

In deze muzikale show draait alles om muziek, muzikaliteit, talent, vaardigheid en kennis. Lang Leve de Muziek Show wordt uitgezonden door AVRO/TROS en is vanaf najaar 2018 te zien op NPO3.

Wat ga je doen?

Als stagiair draai je bij MediaLane en bij dit programma volledig mee in het redactie en productieproces. Je werkt samen met een jong bevlogen team.

Bij deze stage ligt de uitdaging ook in jouw eigen handen want je zult samen met ons alle mogelijkheden krijgen om jouw competenties zo breed mogelijk in te zetten.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • In het bezit van een rijbewijs
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Organisatorisch sterk
  • Kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken
  • Overtuigend
  • Zelfverzekerd

Wie zijn wij?

MediaLane Holding is een all-round productiehuis, opgericht in februari 2014 door Iris van den Ende, bestaande uit de volgende ondernemingen: MediaLane, Niehe Media, OnLane, LiveLane, Mr. & Mrs. Lane en &C Media. In een creatief kantoorpand aan de Veemkade in Amsterdam werken alle disciplines aan diverse producties samen op het gebied van: televisie in de breedste zin van het woord, online video’s, online marketing, e-commerce, live entertainment en print. Kwaliteit en talent, zowel voor als achter de schermen, staat bij ons centraal.

Solliciteren bij

Frans Millenaar

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271