Redactie en productie stagiair bij 'Gouden RadioRing 2018'

Solliciteer direct
Bij: AVROTROS Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: (Online) Redactie-Research Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Het Nederlandse RadioGala van het Jaar zoekt versterking!
Heb jij een lichtelijke radioverslaving? Gebruik jij social media niet alleen om je eigen status te updaten? Ben je creatief en wil je meedenken over een wervelende podiumshow?

Kom dan aan de slag bij één van de grootste mediabedrijven van Nederland. AVROTROS zoekt voor de realisatie van de Gouden RadioRing 2018 een stagiair die zowel redactioneel als productioneel wil meewerken aan het grootste radiofeest van het jaar. Je leert redactioneel schrijven, onderzoeken en steekt productioneel de handen uit de mouwen op weg naar het Gouden RadioRing Gala.

Wat ga je doen?

Bij AVROTROS ben jij voor een groot deel de regisseur van je eigen stage. In overleg met de stagebegeleider maak je een plan om zoveel mogelijk uit je stage te halen. Als jij enthousiast en gemotiveerd bent, dan is er heel veel mogelijk!

De ontwikkeling van de Gouden RadoRing bestaat uit een aantal fases. De voorbereiding van de verkiezing, promotie van de verkiezing, de verkiezing zelf en de ontwikkeling van de inhoud van het Gala. Je bent betrokken bij de ontwikkeling & realisatie van creatieve ideeën vanaf dag 1 tot afterparty.

Wat bieden wij?

Het team van de Gouden RadioRing, bestaande uit een eindredacteur, redacteur en producer, bieden jou naast de leukste werkplek van AVROTROS de mogelijkheid om jouw creativiteit te ontwikkelen en ‘uit te proberen’.

In januari 2019 vindt de uitreiking van de Gouden RadioRing plaats tijdens het Gouden RadioRing Gala en vrijwel alles wordt intern bedacht en uitgevoerd met ons eigen team. Jouw plek in ons team is daarom onmisbaar. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

AVROTROS biedt jou een toffe stage, met veel mogelijkheden, in een leuk team. Wij verwachten daarvoor van jou dat:

  • jij een grote dosis enthousiasme meebrengt en alles uit je stage wil halen
  • je weet hoe jij social media efficiënt kunt gebruiken, crossmediaal denkt en op de hoogte bent van de laatste social media trends.
  • je vertrouwt bent met Photoshop, Avid (of iets soortgelijks)
  • je een relevante opleiding (MBO of HBO) volgt die aansluit op de werkzaamheden
  • je foutloos Nederlands kunt schrijven
  • je een grote affiniteit hebt met radio
  • je zin hebt om 1 avond in smoking / galajurk te werken

Wie zijn wij?

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

• Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving
• Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland
• Samenbrengen van mensen
• Helpen met het duiden van nieuws
• Thuishaven voor de jeugd

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures.

Solliciteren bij

Wibo Dijksma

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271